Szolnoki bűnügy: Taxival menekültek, bilincsben végezték

lopott pénz

Megosztás

Csütörtökön éjjel Szolnokon egy súlyos bűncselekmény történt: Egy nő tett bejelentést a rendőrségen, miszerint az éjszaka folyamán egy pár támadta meg és rabolta ki egy kereszteződésnél.

A támadás során a férfi többször ököllel fejbe ütötte az áldozatot, majd miután a földre került, a női elkövető többször megrúgta. Ezután a férfi lefogta az áldozatot, míg társa átkutatta a zsebeit. A rablók jelentős összeget zsákmányoltak: 500-700 eurót, 50 ezer forintot és egy mobiltelefont. A bűncselekmény után a helyszínről taxival menekültek el.

A szolnoki rendőrség gyors és hatékony nyomozást folytatott. A bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és mindössze hét órán belül sikerült elfogniuk az elkövetőket. A gyanúsítottak egy 26 éves helyi férfi és egy 22 éves nő, akiket rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

A rendőrség őrizetbe vette a párost, és kezdeményezte letartóztatásukat. Az ellopott eurót a tettesek forintra váltották, így a hatóság közel 200 000 forintot és a mobiltelefont foglalta le tőlük.

Forrás: Police.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek