Minden úthibát közzé kell tenni és akkor hirtelen kijavítják? Hát hajrá!

Megosztás

Természetesen lehet meghökkentő véletlen is a háttérben, de megszoktuk már Jász-Nagykun-Szolnok megyében (a megyeszékhelyen különösen), hogy ha egy kátyú vagy úthiba megjelenik, akkor az hosszasan ott is marad. A 32-es útról megjelent a kép, hogy milyen állapotban van és csodák csodájára szerdán kijavították.

A Szol24 is beszámolt arról, hogy nemcsak a fizetésünket nem sikerült megfelelően rendezni, de a közutakra szánt pénzek sem nagyon látszódnak a megyében (sem). Szolnokon a rengeteg csőtörés mellett a hihetetlen mennyiségű kátyú, amiről mostanában igazán elhíresült a város, illetve sajnos a látványosan bezuhanó közbiztonság miatt is.

De megtekintettük megyénk egyik kétszámjegyű főútjának egyik szakaszát, ami természetesen nem az elmúlt két hétben vált ilyenné, csak ilyenre “nem kell költeni”. A 32-es “főút” Jászalsószentgyörgy és a szászberki halastó közötti két kilométeres szakasz állapota mai szemmel így néz ki. Jászkunság, 2024, a képet Fejes Józsefnek köszönhetjük.

Mire cikkünk megjelent, a probléma megoldódott, előtte azonban jó ideig kint volt József képe a jászkunsági szemmel szinte megszokott, borzalmas úthibáról. És egyszer csak hipp-hopp, meggyógyították az utat.

Róbert erre így reagált. “Nagyon örülök, hogy kijavították az úthibát. Akkor ezek szerint, ha felteszem a 442-es úton azt a nem kevés úthibát, akkor azt is kijavítják rövid időn belül” – gondolt nem kevés utópiával a jövőre. Bárcsak ennyin múlna…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek