Elfogadhatatlan, milyen mélyre zuhant a szolnoki buszpályaudvar szolgáltatása is

Megosztás

A szolnoki közlekedési problémákról évek óta mindig a MÁV megbízhatatlansága jutott eszünkbe. Mostanában azonban a Volánbusz is kezd felzárkózni a vasút mellé, ami egyáltalán nem dicséret. Az egész ott kezdődik, hogy mi változott a szolnoki buszpályaudvaron. Sajnos nagyon sok minden.

Hogy mitől torkollik egyre gyakrabban kiabálásba az elégedetlenség, annak számos oka van. Ezeket Fodor Ferenc szedte össze és tette közkinccsé az egyik helyi csoportban. Nem tudunk nem egyetérteni vele. Elég megnézni, hogyan süllyedt egyre mélyebbre a szolgáltatás néhány hónap, illetve néhány év alatt. Bizonyos területeken bizony a MÁV-ot is alulmúlja.

Vegyük sorra, hogy mik azok, amik Szolnokon a buszpályaudvaron nem működnek, vagy megszüntették.

  1. A váróteremben levő, az autóbuszok Indulását-Érkezését mutató elektronikus utastájékoztató táblát.
  2. Információs ablakot, ahol rá lehetett kérdezni a buszok indulására-érkezésére.
  3. A jegypénztárnál hosszú sorban állás után sem kapunk információt a buszok menetrendszerű közlekedéséről. Ugyanakkor tanácsolják minden „kedves” utasnak, hogy utána nézhet az interneten. („Hajrá” nyugdíjasok..!)

Fodor Ferenc szerint (is) ez teljesen elfogadhatatlan. Igen nagy a felháborodás, sokszor kiabálásba torkollik az elégedetlenség. “Ezt és így tudja nyújtani jelen pillanatban Szolnok!” – írja.

Igaz, legalább nem ázott be az épület a hatalmas felhőszakadások idején, ellentétben a szolnoki pályaudvarral. De a szolgáltatással is kellene kezdeni végre valamit.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek