Ismét hulladéklerakónak nézték a Tiszaligetet

Megosztás

Szolnokon eleve nagyon pocsék a hulladékhelyzet, de kedves polgártársaink még sokat “segítenek” az ilyen akciókkal, amikor egyszerű háztartási szemetet a parkokban nagy mennyiségben elhelyeznek.

Fő a jóindulat és a környezetvédelem. Egy hét különbséggel pontosan ugyanott és ugyanúgy helyezett el (tiltott módon természetesen) hulladékot igen bosszantó módon valaki, könnyen lehet, hogy ugyanaz a személy, vagy személyek. A Tiszaliget is szemétlerakó lett, pedig mennyire gyönyörű ékköve lehetne városunknak.

S. Márti is dühös az elkövetőkre, ezt pedig az egyik helyi csoportban közre is adta. “Szolnok, Tiszaliget, fedett parkolóval szembeni vaddisznócsapás. Ott, mint múlt vasárnap. Hé haver nem unod még? Mert én már mocskosul. Azért összeszedem ezt is, de gondolatban minden darabot lenyomok a torkodon” – írta érthető keserűséggel a posztoló.

Azóta az is kiderült, hogy ugyanez zajlik a Vércse úton végig. Valaki rendszerint oda dobálja fekete zsákban a szemetét. Aztán pedig szétdúlják és viszi a szél szanaszét. Szintén megszokhattuk, hogy a kukák döntő többségét kidöntik és átkutatják “ismeretlenek”, hátha találnak benne visszaváltható PET-palackot, vagy fémdobozt.

Úgy tűnik, a kedves tulajdonos nagyon szereti a sört

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek