Megérkezett a szolnoki Tiszavirág Fesztivál teljes programja

Megosztás

Ahogy néhány nappal ezelőtt megírtuk, az Európa Bajnokságtól, Kiss Tibitől és a kézműves vásártól is hangos lesz az idei Tiszavirág Fesztivál Szolnokon. A június 19. és 22. között megrendezett eseményen remek borokkal, pálinkákkal, lepényekkel és programokkal várják az érdeklődőket – most végre a teljes lista nyilvánossá vált.

Összesen négy helyszínen biztosítanak rendezvényeket, a Tisza Park körnél lesz a Park színpad, a Tiszai hajósok terénél a Maláta színpad, a Tisza parknál a Parkoló Lakókocsi, illetve a Tisza Szálló mellett a Foci EB Park.

Az első nap szerdán az Aranyakkord és Bob Wayne zenél. Előbbi Kiss Tibi és Vastag Gábor hobbiprojektje, „olyan maradék dalok gyűjteménye, amiket kiköpött magából a kanapé, de még nem fértek be sehova”, míg utóbbi az amerikai blues és country zenei világ egyik különleges alakja egyenesen Seattle-ből. Aznap még érkezik az AZTAQ zenei tehetségkutató különdíjas zenekara, illetve a szókimondó, frappáns dalszövegeiről ismert Cseri Hanna. A Foci EB Parkban természetesen az aznapi két meccset (Magyarország-Németország, Skócia-Svájc) is figyelemmel lehet követni.

Másnap a Park színpadra Szlimmy és a Mandalamarra érkezik az estére. Ezen kívül ismét fellép Bob Wayne, illetve a Tiszavirág Folk Jam.

Pénteken Juhász Zoli, Ring of Cash, Lovas Juci és a Frász, valamint a The Sunseekers fog zenélni, emellett szokásos módon közvetíteni fogják az aktuális EB-meccseket.

Az utolsó napon, szombaton Szűcs Krisztián, a Magagashagyi Underground és a Street Sixteen fog muzsikálni.

A fellépőkről bővebben a Tiszavirág Fesztivál honlapján, ide kattintva lehet tájékozódni. A zenei események és koncertek mellett lesz kézműves vásár, ahol a Kézműves portékákat értékesítők, őstermelők, „kincs” árusok a Maláta tér és a Borházak utcáját összekötő szakaszon öt napig árulják termékeiket. Továbbá lesz fényfestés, „Toronymagas” kiállítást szerveznek fényfestő rajzpályázatuk nyerteseinek, résztvevőinek. A Református Templom kap szolnokiak által megálmodott színes, díszített homlokzatot.

Fontosabb információk:

A fesztiválon lévő értékesítők, kiállítók napi nyitvatartási rendje idén a következőképpen alakul:

Szerda 16:00-01:00, Csütörtök 16:00-01:00, Péntek 16:00-03:00, Szombat 16:00-03:00 – Információs pont faháza: 16.00-24.00 óráig – utána a staff – személyzet és biztonsági szolgálat áll rendelkezésre.

Képek: Tiszavirág Fesztivál Szolnok Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek