Egy nap a szőrszobrászat világában: a szolnoki kutyakozmetikus kalandjai

Megosztás

Nem túlzás, ha azt mondjuk, Bali Kristofer munkája nemcsak különleges, de irigylésre méltó is – kutyakozmetikusként ritkán találkozik nehézkes vagy túlzottan beszédes vendéggel, emellett pedig mindenki elégedetten távozik a szalonjából. Szolnokon, az Ady Endre út 17. szám alatt található MaxWell Kisállat Kozmetikába látogattunk el.

A Szol24 ezúttal a kutyakozmetikusok világába kalauzolja el a nézőket: bepillantást nyerhetünk a szőr- és mancsápolás művészetébe, megismerhetjük a szakma szépségeit és kihívásait, valamint megtudhatjuk, mely kutyafajták hódítanak jelenleg.

Kristofer egyébként szó szerint hazavitte a munkát, összesen nyolc kutyusa van otthon. A hazai állapotokról is beszélt, szerinte tenyésztési szempontból jó minőségű kutyáink vannak, inkább versenyszervezésben vannak elmaradások.

Egy nap a szőrszobrászat világában: a szolnoki kutyakozmetikus kalandjai

Bali Kristofer munkája nemcsak különleges, de igazán irigylésre méltó is. Kutyakozmetikusként ritkán találkozik zsörtölődő, modortalan, vagy éppen szószátyár vendéggel és kivétel nélkül mindenki elégedetten távozik a szalonból. Ebben a videóban megelevenedik a szőr- és mancsápolás művészete, betekintést nyerünk a munka szépségeibe és árnyoldalaiba, de azt is megtudhatjuk, hogy jelenleg melyik kutyafajta a legdivatosabb.

Nagy Milán László, Vajó Levente

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek