Fontos menetrendi változásokról tájékoztatott a MÁV

Megosztás

Október 16. és 28. között jelentős karbantartási munkálatokra kerül sor a Karcag és Püspökladány közötti vasúti szakaszon. A nagygépes ágyazatrostálás és vágányszabályozás miatt változások lesznek a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony fővonal menetrendjében, valamint a Cegléd és Szolnok között közlekedő S50-es és S225-ös vonatok is máshogy közlekednek – adta hírül a MÁV.

A Nyugati pályaudvar és Debrecen között közlekedő Cívis InterRégió vonatok fél órával később indulnak, Budapest irányába pedig 17-36 perces késésekkel kell számolni, ami azt jelenti, hogy a Nyugati pályaudvarra érkezésük 30 perccel később történik.

A Debrecen–Nyíregyháza szakaszon a személyvonatok szintén később indulnak az InterRégiókhoz igazodva. Záhony felől a menetrendek módosulnak, de a Debrecenbe érkező vonatok menetrendje nagyjából változatlan marad, így az átszállási idők meghosszabbodnak.

A MÁV tájékoztatása szerint több változás is várható a munkanapokon: a Püspökladány–Debrecen szakaszon bizonyos személyvonatok kimaradnak, így a Püspökladányból 8:06-kor, 15:28-kor, 16:28-kor és 18:28-kor, valamint a Debrecenből 7:09-kor, 14:09-kor, 15:09-kor, 16:09-kor és 17:09-kor induló járatok helyett az átalakított menetrend szerint közlekedő InterRégió vonatokkal lehet majd utazni.

Ezen felül változik a Cegléd és Szolnok között közlekedő S50-es és S225-ös vonatok menetrendje csúcsidőben, valamint a Debrecenből Mátészalkára péntekenként 23:01-kor induló személyvonat (16338) a csatlakozások miatt később, 23:10-kor fog indulni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek