Elektromos töltőállomás létesült Karcagon

Megosztás

Az ígéreteket tettek követték – az előző évi egyeztetések után a Porsche Hungaria által Karcag városa a napokban már egy működő, elektromos autótöltővel lett gazdagabb.

A város elektromos töltőhálózata egy új, nagy kapacitású, 50 kW teljesítményű MOON Power Charger DC töltővel bővült, amely egyszerre két autó töltésére is képes.

A MOON már a tervezés kezdeti fázisától részt vett a projektben tanácsadóként, segítve a legideálisabb helyszín kiválasztását a város vezetésével karöltve. Az új fejlesztés egyrészt környezetbarát jövőképet mutat Karcagnak, másrészt az elektromos autókat használók számára is kényelmes töltési lehetőséget biztosít a mindennapi közlekedés és a környék felfedezése során.

A fejlesztés révén a város felkerült az elektromos autót használók térképére, hiszen eddig itt nem volt ilyen nagy teljesítményű töltőállomás. A Porsche Hungaria által adományozott MOON Power Charger sikeresen üzembe helyezésre került, már csak az üzemeltető jóváhagyása szükséges ahhoz, hogy hamarosan bárki használhassa az új töltőpontot.

Kép: autoszektor.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek