A ceglédi és a szolnoki vonalon közlekedő utasok ismét mérgelődhettek a MÁV miatt

Megosztás

Mindkét vasútvonal hozta a formát, járműhiba, illetve hatalmas késés miatti szakaszrövidítés, átszállás. A csütörtöki sem a MÁV napja volt és a Jászkunság még egészen kevéssel megúszta.

A Mávinform tájékoztatása szerint csütörtök délután a Vámosgyörkről 12:43-kor Szolnokra elindult vonat (35724) menetideje 45-50 perccel nőtt, emiatt csak Újszászig közlekedett, ahonnan az utasok a 15:12-kor továbbinduló S820-as vonattal (5716) utazhattak Szolnokig, Zagyvarékason és Abonyi út megállóhelyen megállt.

A Nyugati pályaudvarról Kiskundorozsmára tartó, Ceglédről 16:48-kor továbbindult Napfény InterCity (IC 716) mozdonya meghibásodott Nyársapáton. A Nagykőrösre, Kecskemétre utazók a Ceglédről 17:31-kor továbbindult S225-ös vonattal utazhattak.

– A Szeged felé utazók a Ceglédről 17:48-kor továbbinduló Napfény InterCityvel (IC 726) utazhattak Kiskundorozsmáig. Onnan pályamunkálatok miatt pótlóbusszal jutottak el Szeged-Rókus állomásig.

A sok másik (problémákat felsoroló) bejegyzés közül egy mutatóban a szomszédból: csütörtök este a Nyíregyházáról a Nyugati pályaudvarra tartó, Debrecenből 18:05-kor továbbinduló Nyírség InterCity (IC 603) járműhiba miatt várhatóan 40-50 perces késéssel közlekedik.

Csupa öröm a tömegközlekedés Magyarországon, főleg a MÁV-val.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek