Sürgősen kell a segítség a súlyosan megégett abonyi fiatalnak

Megosztás

A mindösszesen 17 éves abonyi Brenyó Ádámnak nagy szüksége van vérre, egy baleset miatt olyan súlyos, másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, hogy a testének 80%-a megégett. Az irányított véradás szervezői kiemelték, hogy a segíteni szándékozók vércsoportja lényegtelen, „minden csepp vérre szükség lesz”.

„Ádám az életéért küzd, kérlek Benneteket, ha tehetitek, segítsetek neki! Hálásan köszönöm! Véradást szervezünk részére, bízom benne, hogy a sok abonyi szeretet és vér segíthet a gyógyulásban” – a közösségi oldalán Pető Zsolt polgármester is felhívta a figyelmet az irányított véradásra, amellyel a fiatalember életét menthetik meg.

Pető Zsolt

Kedves Barátaim! Ismét szeretnénk segítséget kérni! Ádám az életéért, küzd, kérlek Benneteket, ha tehetitek, segítsetek neki! Hálásan köszönöm! Véradást szervezünk részére, bízom benne, hogy a sok…

Vér adható az országos minden véradó állomásán, de kiemelten Szolnokon, a Tószegi út 21. alatt található Szolnoki Vérellátó Központban szeptember 17., azaz holnap reggel nyolc és délután három óra között, valamint szeptember 23-án, hétfőn ugyanebben az időpontban és 25-én, szerdán délelőtt tíz és délután öt között.

A fiatal fiú adatai: Név: Brenyó Ádám, Született: 2006. 12. 21. TAJ: 125 510 691. Mindenkit arra kérnek, hogy előzetesen egyeztessenek időpontot a szervezett és folyamatos véradás érdekében, a telefonszám: 30/ 277 3250.

Képek: Magyar Orvosi Kamara, Pető Zsolt

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek