A szolnoki közgyűlésről fideszes kérésre nincs ma élő közvetítés

Megosztás

Vajon miért ez a titkolózás, hogy már a lakosok sem láthatják, mi zajlik egy testületi ülésen? – gondolhatja magában Györfi Mihály megválasztott polgármester és még rengeteg más szolnoki lakos is.

A közösségi médiában tette fel az ötezer forintos kérdést Györfi Mihály megválasztott polgármester, hogy vajon mi lehet a háttérben. “Fideszes kérésre nincs élő közvetítés az Önkormányzati TV-n a mai szolnoki közgyűlésről! Vajon miért nincs?!” – fogalmazott Györfi.

Mint tudjuk, még nagyjából egy hónapja maradt a választáson megbukott fideszes polgármesternek, Szalay Ferencnek a városvezetői székben, ám utódjának kifejezetten nehéz dolga lesz, mivel a többség a közgyűlésben kényelmesen meglesz a kormánypárti Fidesznek. És az eddigi megnyilvánulásaik alapján sejthető, hogy egyáltalán nem lesznek együttműködőek a Szalay helyett megválasztott új polgármesterrel.

De hogy a Szolnoki Önkormányzati TV vajon miért kapott olyan kérést a Fidesztől, hogy most csütörtökön ne legyen élő közvetítés, ennek okairól mindenkinek csak sejtései lehetnek. Vajon mit nem szabad látnunk?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek