Összművészeti találkozó és alkotótelep lesz Jászberényben

Megosztás

Szeretettel várnak mindenkit az augusztus 22. és 24. között megrendezésre kerülő ÁTFEDÉSEK – ÁTJÁRÁSOK Összművészeti Találkozó és Alkotótelep keretében megszervezett programokra a Jászság fővárosában. A Főnix Műhelyházban Kovács István performanszát, hangköltészeti montázsokat, a Lehel Film-Színházban pedig koncerteket lehet megtekinteni.

Az ÁTFEDÉSEK – ÁTJÁRÁSOK kiállítást az alkotótelepen született művekből, valamint válogatás a 30 évig működő Art Camp Művészeti Szimpózium alkotóinak anyagából. Többek között Bíró Boglárka, Csuti Zsófia Ágnes, Deli Andrea, Katona Zoltán, Koncz Gábor, Kovács István, Milotai Anna, és Nagy Tamás is a kiállító művészek között van.

“A körülbelül 30. jubileumát ünneplő SAJNOSBATÁR (emlékzenekar) egy esemény-történés-koncert keretein belül megkísérli bebizonyítani, hogy mindenki összművész különben nem látszana. Az emberfeletti kísérletre, a találkozón született alkotásokból rendezett kiállítás megnyitójának záróakkordjaként kerül sor” – írják a SAJNOSBATÁR zenekar Záróakkord-megnyitó koncertjéről.

Az esemény szervezője a Jászkerület Nonprofit Kft, valamint a Városi Könyvtárért Alapítvány, illetve támogatókéne van jelen a Nemzeti Kulturális Alap, a Lehel Film-Színház, az Amorpha Pólóműhely és Grafikai Stúdió és Fáczán Dániel.

A programokra a belépés díjtalan.

Kép: Jászberényi kulturális programok

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek