Élvezzük ki az online csomagküldés előnyeit, nem bánjuk meg!

Megosztás

A hírekben gyakran hallhatunk olyan esetekről, amikor a futárok hanyagsága miatt csúszik hiba a csomagküldés folyamatába. Emiatt pedig a feladott küldemények célt tévesztenek, vagy ami ennél is rosszabb, örökre elvesznek.

Ez pedig nagyon bosszantó tud lenni, különösen akkor, ha nagy értékű holmi volt a csomagban, amire nem kötöttünk biztosítást. Az ilyen helyzetek soha nem történhetnek meg, ha megbízható futárcégek munkatársai szállítják a csomagunkat. Igény esetén pedig csomagbiztosításra is van lehetőségünk.

A Csomagnet.hu oldalon a Magyarországról Szlovákiába történő szállítás is gond nélkül megoldható. Akárcsak Európa számos más országába, beleértve Németországot, Romániát, Lengyelországot, Angliát és Franciaországot is.

A szolgáltatás megrendelését gyorsan, kényelmesen intézhetjük

A küldemények feladása tipikusan egy olyan feladat, amit nagyon gyorsan, egyszerűen akarunk elintézni anélkül, hogy pár percnél több időt kelljen vele tölteni. Nem akarunk hosszasan sorban állni, várakozni vagy egyeztetni az ügyintézővel.

Erre ad lehetőséget az online csomagküldés is, hiszen ha mellette döntünk, akkor szinte tényleg pár perc alatt választhatunk az ajánlatok közül. Leadhatjuk a rendelésünket az adott szolgáltatásra, és még a fizetést is letudhatjuk. 

Sok ajánlat közül választhatunk

Miután beírtuk az adatokat – feladás, kézbesítés helye, csomag típusa, mérete – a rendszer automatikusan kilistázza azokat az ajánlatokat, melyek közül lehetőségünk van választani. A listában látjuk, hogy melyik futárcéggel történik adott esetben a kézbesítés, mikor tudja felvenni a futár a csomagot, illetve milyen szállítási időre számíthatunk.

Naprakész információt kapunk a csomagunk hollétéről

Külföldi csomagszállítás esetén nagyon idegőrlő tud lenni a várakozás, különösen ha fogalmunk sincs, hogy a küldeményünk éppen hol jár. Szerencsére ezt könnyen elkerülhetjük, hiszen olyan futárcégek ajánlatai közül választhatunk, melyek nyomon követést is biztosítanak számunkra.

Ez azt jelenti, hogy a csomagszám alapján mindig be tudjuk azonosítani a küldemény pontos helyén, és láthatjuk, hogy a szállítás folyamata épp hol tart.

Online díjkalkulátort is használhatunk

Szintén nagy előny, hogy a rendszer által biztosított online díjkalkulátor segítségével pontosan kiszámíthatjuk, hogy mennyibe fog kerülni a csomagküldés. Az ár valós lesz, azon felül semmilyen plusz költség nem fog terhelni minket.

Ha nem akarjuk, hogy a csomagküldéssel kapcsolatos rémtörténetek velünk is megtörténjenek, akkor körültekintően kell döntenünk arról, hogy mely cég mely szolgáltatását választjuk.

Ebben tud óriási segítséget nyújtani a Csomagnet.hu weboldal, ahol kizárólag megbízható futárcégek közül választhatunk. Emellett biztonságosan tudunk fizetni, nem kell tartanunk a rejtett költségektől, és lehetőség van a csomagunk nyomon követésére is.

Kapcsolódó cikkek