Olimpiai 5. helyezettünk, Fábián Bettina is kórházba került a Szajnában való úszás után

Megosztás

Nagyon erős gyomorbántalmak gyötörték egész éjszaka, de nem egyedül járt pórul, hanem vetélytársai közül is többen ugyanígy jártak, mindannyian hosszútávú úszók, akik a Szajna folyóban versenyeztek az elmúlt napokban.

Az ötödik helyezett olimpikonunk infúziót és gyógyszeres kezelést kapott, miután egész éjjel hányt. Olimpiai 5. helyezett nyílt vízi úszónk a Szajnában megrendezett verseny után lett rosszul – számolt be az M4. A jelek szerint a pálinka kevésnek bizonyult a szennyezett Szajnával szemben.

Az állami sportcsatorna információi szerint a 19 éves sportoló infúziót és gyógyszeres kezelést kapott, de már haza tudott térni Budapestre.

A 19 éves versenyző a közösségi médiában arról számolt be, hogy éjszaka hányt és be is lázasodott, vélhetően a folyóban “nyelt be” valamit, ami miatt infúziós kezelést kapott. Fábián megjegyezte, több versenytársa hasonló problémákkal küzdött, köztük a németek kiválósága, Leonie Beck is. És nem csak ők.

A Német Olimpiai Sportszövetség három német sportoló betegségéről számolt be, miután úsztak a Szajnában, de a szervezet nem nevesítette az érintetteket. Nyíltvízi úszókról van szó, akiknek egészségi gondjaik támadtak

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek