A kisfiút durván felrúgó karateedző sok évvel ezelőtt megerőszakolhatta korábbi tanítványát – videó

Megosztás

Az akkor fiatal lány, azóta felnőtt, az aktus után az elmúlt héten a hírek középpontjába került karateedző megfenyegette, hogy megöli, ha beszélni mer erről bárkinek. Most azonban nem vár tovább, a botrány kirobbanása Adriennt is lépésre sarkallta, feljelentette a férfit és nevét, arcát is vállalva beszélt az akkor történtekről.

Úgy tűnik jelenleg, hogy a (szinte a véletlen szerencsének köszönhetően) nyilvánosságra került videó egy óriási lavinát indított el és csak a jéghegy csúcsa. Egy elképesztően erőszakos, szinte már szociopata felnőtt férfi képe rajzolódik ki előttünk, aki kisgyerekeket, tanítványait rendszeresen bántalmazta, de a szálak még tovább érnek, lányok megerőszakolásáról is szólnak már a hírek, egyikük fel is vállalta arcát és nevét. Ezek mind titokban maradtak volna, ha a botrányos felvételt nem teszik közzé néhány nappal ezelőtt.

Megrázó felvétel került napvilágra pár nappal ezelőtt: a képsorokon az látható, ahogy a szolnoki kalandparkban egy férfi lábának kirúgásával földre visz egy kisfiút, aki a fejére esik a gáncsolás következtében. Mostanra kiderült, hogy a videón szereplő férfi karateedző, a jászberényi Yakuzák SE elnöke, aki azóta lemondott. Korábban a férfi egyik tanítványa már beszélt arról, hogy edzője mindig is agresszív volt, most azonban sokkal súlyosabb vádakkal állt elő arcát és nevét vállalva Nánási Adrienn.

A nő azt mondja, a karateedző 17 évvel ezelőtt megerőszakolta, előfordult az is, hogy halálosan megfenyegette az aktus után.

„Azt mondta, hogy ha nem ellenkeztél volna, akkor ez nem így történik, hanem akkor ezt te élvezed” – összetörten könnyek között beszélt a 17 évvel ezelőtt történtekről Nánási Adrienn. „És hogy szedjem össze magam, és ha én ezt bárkinek el merem mondani, tehát nyilvánosságra hozom, akkor ő engem meg fog ölni. Hiába a 17 év pszichoterápia, nem tűnik el nyomtalanul.”

Adrienn most úgy döntött, hogy feljelentést tesz, de a férfi több tanítványa is jelentkezett, hogy beszéljen az állandó megaláztatásokról. Azt mondták, az edző a fiúkat rendszeresen bántalmazta.

„Odajött, hozzám, és azt mondta a többieknek, hogy ‘ezért ne legyen hosszú hajatok’, megfogta a hajamat, lerántott a földre, és elkezdett húzni a padlón” – mesélte az egyik. De arról is beszéltek, hogy nyílt titok volt, hogy a tizenéves lányokat a végsőkig manipulálta, majd testileg kihasználta, többüket meg is erőszakolhatta. Az egykori bántalmazott tanítványok azt mondták, a férfi egy életre megnyomorította őket. A videó forrása: Tények.hu.

Gyanítható, hogy az esetnek itt még nem lesz vége, szintén furcsa, hogy ezt a hihetetlenül erőszakos embert is kitüntette a fideszes Novák Katalin néhány évvel ezelőtt. Vajon még hány ilyen botrány robban ki?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek