Csütörtökön kezdetét veszi a Tiszafüredi Halasnapok

Megosztás

Tiszafüreden július 11. és 13. között a Halas tér fesztiválhelyszínné alakul, ahol a Tisza-tó Feszt – Tiszafüredi Halasnapok változatos programokkal, koncertekkel, felvonulással, kirakodóvásárral, vidámparkkal és családi programokkal várja a látogatókat. A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében megrendezik a VII. Tiszai Halételek Fesztiválját is.

A város egyik legjelentősebb hagyományos eseményéről van szó, ahol helyi értékek és közösségek is bemutatkoznak. A rendezvény Tiszafüred legnagyobb összefogását jelenti, minden városi intézmény részt vesz a programok szervezésében – véli Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere.

Tóth József, a Tisza-tó Feszt főszervezője tájékoztatása szerint idén három nap alatt két színpadon várják a látogatókat a Halas téren. A fesztivál nagyszínpadán fellép többek között Mihályfi Luca, Desh, Dzsudló, Rácz Gergő, Halott Pénz, Lotfi Begi, Manuel, Valmar és Beton.Hofi. A party sátorban hazai DJ-k gondoskodnak a jó hangulatról.

A zenés programok

A zenei programokon kívül ingyenes kísérőprogramok is lesznek a Halas téren. A Kastély úti járdaszakaszon és a Kikötő körúton kirakodóvásár és vidámpark várja az érdeklődőket. Pénteken huszonhét városi szervezet vonul fel a Kovács Pál Művelődési Központtól a fesztivál helyszínéig.

Szombaton kutyás fesztivált tartanak, ahol kutya-gazda futóverseny és egész nap kutyás programok várják a látogatókat a Mancsos Pancsoló kutyabarát strandon.

Emellett a Tisza-parti székház előtt megrendezik a VII. Tiszai Halételek Fesztiválját, ahol főzőverseny keretében keresik a legfinomabb halas ételeket. A Kikötő körúton ingyenes családi programokkal várják a résztvevőket, a szombati napot a ManGoRise koncertje zárja.

Vasárnap jótékonysági motoros rendezvényt tartanak, ahol egy debreceni beteg kisfiú, Ádin gyógyulására gyűjtenek. A motoros programok között felvonulás, gyorsulási verseny, motorszépségverseny és koncert is szerepel. A fiúról már a Szol24-en is olvashattak, amikor a tószegi Accell Hunland kerékpárgyár gyűjtést indított a család számára.

További információ a programokról a Tiszafüredi Halasnapok Facebook-oldalán olvasható.

Képek: Tiszafüredi Halasnapok Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek