Szolnoki építészek által tervezett ingatlan lett az Év Háza

Megosztás

Hatalmas sikert könyvelhetett el két szolnoki építész, hiszen szoros versenyben az általuk tervezett épület nyerte az Év Háza közönségszavazást.

A napokban zárult le az Év Háza közönségszavazása, amelyen szolnoki siker született. A Nánási Sándor és Horváth Ferenc építészek által tervezett ingatlan lett az első az Év háza pályázat családi ház kategória győztese. A győztes ház egyébként Szandaszőlősön épült fel.

A két építész egyébként nem most ért el először kiemelkedő eredményt a pályázaton. Tavaly csak egy hajszállal maradt el az általuk tervezett épület az első helytől, így akkor másodikok lettek. Idén viszont nemcsak a dobogó legfelső fokát, de a legalsót is egy Nánási Sándor és Horváth Ferenc által tervezett épület foglalhatja el, hiszen egy másik általuk tervezett ingatlan kapta a harmadik legtöbb szavazott.

A sikerről Szalay Ferenc jelenlegi polgármester is bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán. Először gratulált az építészeknek a sikerhez, majd azt írta:

“Ha ilyen és ehhez hasonló házak épülnek Szolnokon, akkor egyre szebb lesz a város, az pedig külön öröm, hogy Nánási Sándor fiatal túrkevei építészként úgy döntött, Szolnokon alapít családot.”

A polgármester teljes bejegyzését itt tekintheti meg:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek