Többszáz szürkemarhát terelnek át Tiszaugon

Megosztás

A szervezők mindenkit várnak az egyedülálló, Agrohof Gulyahajtás és traktoros bemutatóra, amelyet Tiszaugon kerül megrendezésre. A program során mintegy négyszáz szürkemarhát terelnek majd át a régi tiszaugi hídon, majd egész napos kézműves vásárral, programokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket.

A hagyományőrző esemény által elsősorban arra nyílik lehetőség, hogy mélyrehatóan megismerhessük a klasszikus magyar szürkemarha tartást. Természetesen nem ez lesz az egyetlen program, július 6-án, szombaton élő zenével (Laci betyár, Budapest Party Zenekar), táncbemutatóval, valamint helyi ízekkel teli gasztronómiai kínálattal (ökörsütés, marhapörkölt) is készülnek.

A rendezvénynek két helyszíne lesz, az egyik a régi tiszaugi híd, ahol majd át fogják hajtani a gulyát délelőtt fél tíztől, valamint az Agrohof Kft-vel szemközti terület, ahol a koncertek, a kézművesvásár és a programok lesznek, melynek címe: Tiszaug, Bokros tanya 16.

Agrohof Gulyahajtás és Traktor bemutató július 6-án Tiszaugon!

Az Agrohof Kft. mindenkit nagyon sok szeretettel meghív egy egészen különleges INGYENES eseményre július 6-án Tiszaugon ahol több száz szürkemarha kerül áthajtásra a Tisza hídon. Az eseményt követően az Agrophof Kft. telephelyén kézműves vásár, családi programok ,zenés fellépők várják a kilátogatókat. További részletek gulyahajtas.hu weboldalon olvasható.

A családokról sem feledkeznek meg: készülnek gyermekprogramokkal, játékokkal, kézműves foglalkozásokkal (fotófa, instafal), sőt, gép- és traktorbemutató is lesz.

Kép: gulyahajtas.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek