A kamionját akarta takarítani, de belehalt a szolnoki férfi

Megosztás

Borzasztó szerencsétlenség történt a Pest megyei Kókán: egy szolnoki férfi kedden hajnalban minden bizonnyal a kamionját szerette volna megtakarítani, ám a billencs a magasfeszültségű vezetékhez ért, a sofőrt pedig már nem lehetett megmenteni.

A tragikus esetről az országos sajtó mellett a Tények is beszámolt. Eszerint az 57 éves férfit akkor érte halálos áramütés, amikor le akarta takarítani a kamionját. A billencs beleakadt a magasfeszültségű vezetékbe a kiszállás után, amit a sötétben feltehetően nem vett észre.

A defibrillátor és a tűzoltók, mentők munkája sem segített, nem tudták megmenteni az életét. A segítség egyébként hamar megérkezett, mert egy cégtől néhány méterre történt a baleset, a Tények riportjában meg is szólaltatták az egyik szemtanút.

„Eléggé hangos, úgymond robbanásszerűséget hallottunk, majd füstöt láttam” – árulta el egy az egyik alkalmazott, aki nem messze volt a balesettől. A sofőr, mikor észrevették, már eszméletlen volt, ezután érkezett a segítség a 112-től, akik az újraélesztés során instrukciókkal látták el az ott dolgozókat.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerint a kiérkező mentők emelt szinten folytatták a beavatkozásokat, de sajnos a szolnoki férfi életét már nem tudták megmenteni. A körülményeket vizsgálják.

Kép: Tények/Képernyőfotó

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek