Ne felejtsük el – lezárásokra számíthatunk Szolnokon a ballagások miatt

Megosztás

Ismét eltelt egy év, ballagnak a végzős középiskolások szerte az országban, köztük Szolnokon is. Az alábbi, fontos információkat Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata osztotta meg, mindenképpen érdemes átnézni, hiszen a pénteki és a szombati napokat egyaránt érinteni fogja.

A lezárások menetrendje:

2024. május 3., péntek
13:40 – 14:15 óra között:
a Szolnoki SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolának a Baross utca – Mátyás király út és Eötvös tér közötti szakaszán lesz forgalomkorlátozással érintett utcai ballagása.

13.45–14.15 óra között:
a Szolnoki SZC Kreatív Technikum és Szakképző Iskola diákjai ballagnak az Áchim András utca – Rezeda utca – Városmajor út – Muskátli utca – Áchim András utca útvonalon.

14.45–16.30 óra között:
a Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium, a Varga Katalin Gimnázium és a Verseghy Ferenc Gimnázium végzőseinek utcai ballagása miatt szakaszos útlezárásra kell számítani a Sóház út – Táncsics Mihály út – Kossuth tér (érintett a Kossuth Lajos út a Szabadság tér felől) – Szapáry út – Sóház út szakaszon.
A Varga Katalin Gimnázium ballagó diákjai a Táncsics Mihály út – Kossuth tér – Szabadság tér útvonalon haladnak vissza intézményükbe.

2024. május 4., szombat:

10:30 – 11:00 óra között:
a Szolnoki SZC Petőfi Sándor Technikum és Szakképző Iskola végzősei a Baross utca – Petőfi utca és Baross utca 10-12. (MBH Bank) közötti szakaszán ballagnak.

Az iskolák kérik a közlekedők türelmét és megértését.

Kép: jnsz.hu (illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek