Ismét egy különleges újítás Szolnokon, így jeleztek egy úthibát

Megosztás

Eddig is voltak a városban a megszokottól teljesen eltérő jelölések, de ez valami egészen új. Sajnos a rengeteg kátyú és úthiba miatt bőven van hol kipróbálni az ilyen újításokat.

Nagy Máriának köszönhetjük ezt a képet (az egyik helyi közlekedési csoportban), ami egyszerre elkeserítő és megmosolyogtató. A XXI. században ilyen egy úthiba-jelzés Szolnokon, egészen pontosan 2024-ben, ráadásul nem sokkal az önkormányzati választások előtt. Igaz, sokan azt mondják erre, bár ez lenne a legnagyobb problémánk a városban, de van bőven más egyéb is.

Szolnok az utóbbi időben különösen arról lett híres, hogy egyrészt az elhanyagolt rendszer miatt folyamatosak – minimum heti rendszerességgel tapasztalhatók – a csőtörések, az útépítési munkákat pedig előszeretettel halogatják, hagyják félbe, vagy el sem kezdik. Ez az újabb, egészen különleges jelzés is szolnoki unikum lehet. Köthetjük a fogadásokat, hogy a megsüllyedt kanális miatti úthibát vajon mikor javítják ki. Talán a nyilvánosság némileg megrövidíti ezt az időt. A realisták azt a kérdést is felteszik, vajon meddig marad a helyén az a láthatósági mellény, mielőtt valakinek megtetszene.

Kapcsolódó cikkek