Ismét világsztár koncertezik Szolnokon

Megosztás

Emiliana Torrini koncert lesz júliusban a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban. Kiefer Sutherland tavalyi, óriási sikerű fellépése után egy újabb világsztár a RepTárban.

A világhírű izlandi énekes-dalszerző, Emiliana Torrini, egy különleges és egyedülálló koncerttel érkezik Magyarországra, melynek helyszíne a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum – tudta meg szerkesztőségünk a szervezőktől.

  • Dátum: 2024. július 14.
  • Helyszín: RepTár Szolnoki Repülőmúzeum, Szolnok, Indóház út 4-6.
  • Kapunyitás: 19:00 óra, koncert kezdete: 21:00 óra.

Emiliana Torrini, aki a “Gyűrűk Ura: A király visszatér” film megható betétdalával, a “Gollum’s Song”-gal, valamint a világszerte ismert „Jungle Drum” slágerével robbant be a köztudatba, most egy rendkívüli új albummal érkezik. A “Miss Flower” című lemeze egy titokzatos és inspiráló történetet mesél el, amely Geraldine Flower különleges életét idézi fel. 

Ezen az estén nem csupán Emiliana Torrini lenyűgöző hangjára és dalaira számíthatunk, hanem egy mélyen személyes és inspiráló új album bemutatójára is, amely a barátság, a veszteség és az újrakezdés témáit dolgozza fel. 

Emiliana Torrini ezen turnéja során Magyarországon kizárólag Szolnokon ad koncertet, így ez az este egy ritka és felejthetetlen élmény lesz mindazok számára, akik szeretnék élőben is megtapasztalni Emiliana varázslatos zenei világát.

Jegyinformációk:

  • A jegyek megvásárolhatók a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum recepcióján és online: Emiliana Torrini koncert (livetickethub.hu) 
  • Koncertjegy 6.800 Ft, Kombinált jegy 7.800 Ft. A kombinált jegy lehetőséget biztosít a RepTár látogatására a koncert napján, 10:00 és 18:00 óra között, majd az esti koncertre való belépésre.

Kapcsolódó cikkek