Elképesztő kínzásoknak vetettek alá egy roma férfit Cegléden – videó

Megosztás

Kalapáccsal vertek, kocsi után kötve húztak, fogóval kínoztak, majd egy kútba dobtak egy cigány férfit egy Cegléd környéki faluban. Olyan kínzásoknak vetették alá, amit csak a legborzalmasabb filmekből ismerhetünk.

Az áldozat az RTL híradójának azt mondta, egy helyi gazdálkodó és az emberei álltak meg mellette kocsival az úton, kiugrottak a kocsiból, és kalapáccsal verni kezdték.

Az áldozat állítása szerint azt mondták neki, „meghalsz, büdös cigány, eltemetünk élve”. Ezután órákig kínozták, harapófogóval kihúzták a fogát, és a falu határában az autó után kötve húzták, aztán bedobták egy kútba. A férfi valahogy kimászott és hazavánszorgott, ahol a családja mentőt hívott, és kórházba szállították, majd tanúvallomást tett a rendőrségen.

Állítása szerint kínzói egy biciklilopással vádolták meg, amit szerinte nem ő követett el. A rendőrség pár órán belül őrizetbe vett egy 52 éves férfit, akit a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadságának megsértésével és súlyos testi sértéssel vádolnak. A férfi, egy helyi gazdálkodó, tagadja bűnösségét. (via Telex.hu)

Kapcsolódó cikkek