Fedezze fel a vasút történelmének varázsát a 10. Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállításon

Megosztás

A március tizenötödikei hosszú hétvégén nyílik lehetőség a kiállítás megtekintésére. Tíz terepasztal, több mint 2000 négyzetméter. Ez fantasztikus lesz.

Idén tizedik, jubileumi alkalommal rendezzük meg egyik legkedveltebb, leglátogatottabb eseményünket, a Szolnoki Országos Vasúttörténeti- és Vasútmodell Kiállítást. A közel 2000 m2-es kiállításon több, mint tíz terepasztalon több száz méternyi mini vasútvonalat alakítanak ki kiállítóink mindkét épületünkben.

Vegyél részt ezen a kis időutazáson! Fedezd fel a vasút történelmének varázsát a 10. Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállításon.

“Gondoltad volna, hogy a Budapest-Szolnok vasútvonal már 142 éves? Ez az útvonal mindig fontos szerepet játszott az ország közlekedésében és gazdasági fejlődésében. A majdnem másfél évszázad során híres építészeti alkotásai, az első magyarországi vasúti hidak és a vonatok változatossága mellett sok-sok érdekes történetet rejt ez az útvonal.

De nem csak a múltba kalandozunk! A kiállítás során lenyűgöző vasúti minivilágokba csöppenhetsz, ahol újraéled a múlt és betekintést nyerhetsz a vasúti közlekedés izgalmas mindennapjaiba. Gyerkőcöknek és felnőtteknek egyaránt lebilincselő lesz a látvány!” – írják a szervezők.

A vonatcsodákon túl a rendezvény családi élménye is feledhetetlen lesz! Rengeteg interaktív programmal, játékos feladatokkal és különleges bemutatókkal várunk titeket, hogy együtt fedezzük fel a vasúti világ rejtett kincseit.

Gyertek el, és legyetek részesei egy felejthetetlen napnak, ahol a vasúti történelem életre kel, és a családi szórakozásnak semmi sem szab határt!

A terepasztalokon mobiltelefonnal exkluzív tartalmakat: játékokat, videókat, leírásokat, vasúttörténeti érdekességeket is elérhetnek a szemfülesek. Sőt, mobilon értékelhetik a rendezvényt! Ezúttal is örömmel szervezzük meg a jótékonysági játékgyűjtést. Több helyszínen gyermekfoglalkoztatók gondoskodnak a kicsik szórakozásáról. A Hild téren pedig egy Parkvasút szerelvényére ülhetnek fel a gyerekek.

Családi élmény kicsiknek és nagyoknak!

Nyitva tartás:
Március 15-16.: 10.00-18.00
Március 17.: 9.00-17.00

Belépőjegy árak:
Gyermek, diák, nyugdíjas: 1.900 Ft
Felnőtt: 2.500 Ft
Családi: 7.600 Ft
2 éves korig ingyenes

Elővételes: 1.800 Ft

(via Facebook)

Kapcsolódó cikkek