Egy jó hír és egy rossz: már aszfaltozzák a szolnoki parkolót, de…

Megosztás

A Jókai és az Ady kereszteződésében zajlanak a munkálatok, a helyieknek azonban még nagyon sok ötletük lenne, hol lenne égetően szükség útjavításra.

Az Ady Endre út és a Jókai út kereszteződésében levő parkolót újraaszfaltozzák, a munkálatok pedig folyamatosan zajlanak már napok-hetek óta. Györfi Mihály erről képeket is megosztott.

Ennek nagyon örülhetünk, annak viszont már kevésbé, hogy Szolnok más helyein mennyire borzalmas állapotban vannak az utak, a kátyúk pedig már legendássá váltak a városban. A helyiek is alaposan lehúzták az egyébként pozitív hangvételű posztot, ebből egyetlen hozzászólást emelünk most ki. (Bár sokan mások a térkövet “hiányolták” a munkálatok során.)

H. Zoltán véleménye ugyanis így hangzik. “Ha esetleg marad egy kis aszfalt fölösbe, tudnék egy pár helyet. Kőrösi iskola, Temető úti orvosi rendelő, Ady Endre út (ide lehet több is fog kelleni, sok a szezonális jellegű útfelbontás)” – utalt a rengeteg csőtörésre a hozzászóló. De az eddig elkészült munkákra bólintsunk

Kapcsolódó cikkek