Szauna, videódiszkó és borverseny vár minket a hétvégén Szolnokon – programajánló

Megosztás

Igyekszünk ezen a héten is programajánlóval szolgálni mindazok számára, akik a hosszú és szürke hétköznapokat hátrahagyva aktívan kipihenve szeretnék eltölteni a hétvégét Szolnokon.

Fehéren, feketén – Szemtől szemben Gregor Bernadett Jászai Mari-díjas, Érdemes művésszel – február 23. 17:00

Ha most elindulnak, talán még nem késő! Perceken belül kezdődik a Verseghy Ferenc könyvtárban a beszélgetés az Új Színház művészével: sikerekről, kudarcokról, magánéletről és a színészi pályáról egyaránt szó esik. A közönségtalálkozóra a belépőjegy 1500 forint.

Árterek, rétek, ligetek élővilága képekben – Szandaszőlős természeti értékei című fotókiállítás – február 23-án van lehetőség utoljára megnézni!

Február eleje óta várnak minden érdeklődőt Hollanday Andrea fotóiból készült ismeretterjesztő kiállításunkra. A kiállítás a mai napon este nyolc óráig tekinthető meg a Szandaszőlősi Művelődési Házban.

Paul Pörtner: Hajmeresztő című darabja a Szigligeti Színházban – február 23. és 24. 19:00

A közönség bevonásával rendeznek bűnügyi „társasjátékot” a Szigligeti Színházban – írtuk tavaly október végén Paul Pörtner darabjáról, amit Béres Attila rendezett meg. A Hajmeresztő az az előadás, ami mindennap másképp ér véget, ugyanis a nézők a legtöbb esetben különbözőképpen döntenek, ezért a szóban forgó gyilkos személye is előadásról előadásra változhat, ezáltal a legkülönfélébb végkifejletekhez juthatunk el.

A főbb szerepekben Cseke Lilla Csenge, Dósa Mátyás, Horváth Gábor, Kertész Marcella és Ónodi Gábor látható.

Nemzetközi Borverseny – február 24.

Az idei évben is megrendezésre kerül a Nemzetközi Borverseny a Bereczki Máté Gazdakör szervezésében. A helyszínt a Szandaszőlősi Művelődési Ház biztosítja.

DOKK Farsang Video Disco DJ Eszenyivel – február 24. 20:00

Újra Dokk Video Disco lesz a Söráriumban! A hangulatról DJ Eszenyi gondoskodik a már megszokott 3 felületen látható videódiszkóval a múlt és napjaink legjobb zenéivel.
„Most is remek italkínálattal várunk!” – ígérik a szervezők. Akik a farsangi bulira jelmezben érkeznek, megvendégelik őket egy különleges gin-toniccal. A helyszínen 3500 forint, elővételben 3000 forint a jegy, amit ide kattintva lehet megvásárolni.

Szauna a Tiszaligeti Squash Clubban – február 24. 14:00-17:00

A téli hideg beköszöntével együtt elérkezett a szaunázás időszaka is. A szaunázás nemcsak kellemes wellness-szolgáltatás, számos jótékony hatása van szervezetünkre – írják.

A SZAUNA SZOMBAT a Tiszaligeti Squash Clubban minden szombaton elérhető délután kettő órától este ötig. Szauna használati díj: 3.500 Ft/fő. A programra előzetes regisztráció szükséges a megadott telefonszámon. +36 20/254-5013

Kép: szigligeti.com

Kapcsolódó cikkek