Két díjjal is jutalmazták a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtárat

Megosztás

Könyvtári és közművelődési tevékenységüket is díjazták.

A Verseghy Ferenc Könyvtár a kultúra két különböző területén biztosít szolgáltatásokat a látogatóknak. Országosan is egyedülálló, hogy mindkét működési területen ugyanabban az évben sikerült megszerezni a minőségi kitüntető címeket.

Az intézmény, a közösségi oldalán tette közzé, hogy a magyar kultúra napjának alkalmából megrendezett ünnepségen vehették át az elismerést.

“A Könyvtári Minőségi Díj a könyvtári területen elérhető legmagasabb elismerés, melyet az eredményes működést segítő kiemelkedő innovációk megvalósításáért nyerte el a szervezet. A Minősített Közművelődési Intézmény Cím pedig a közművelődési intézményegységeink minőségi munkáját ismeri el” – számoltak be.

A díjátadó ünnepségnek az Országos Széchényi Könyvtár adott otthont. Dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár úrtól a kollektíva nevében Czakóné Katalin Gacov igazgató, Ildikó Balázs minőségirányítási vezető, illetve Kiss Edit közművelődési vezető és Balogné Szabó Anita közönségkapcsolati vezető vette át a megtisztelő elismeréseket.

borítókép: Verseghy Ferenc Könyvtár / Facebook

Kapcsolódó cikkek