Már többször is eltűnt Eszmeralda, most ismét keresik

Megosztás

Pár hónapon belül többször is eltűnt, ezért már nem először keresi a szolnoki rendőrség Kolompár Eszmeralda Rozáliát. A 17 éves fiatal most negyedjére tűnt el otthonról, így ismét keresik.

A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik. A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 17 éves Kolompár Eszmeralda Rozália szolnoki lakost. A lány január 5-én kora délután otthonából ismeretlen helyre távozott. Felkutatására tett intézkedések eredményre nem vezettek.

Kolompár Eszmeralda Rozália 170 cm magas, normál testalkatú. Haja fekete, vállig érő. Eltűnésekor kék farmernadrágot, bundás kapucnis, kék farmerkabátot, fehér sportcipőt viselt.

Kérik, hogy aki a képen látható Kolompár Eszmeralda Rozáliát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

A fiatal tavaly háromszor tűnt el otthonából. Egyszer júliusban, aztán októberben, majd novemberben szerepelt a hírekben. Most ismét keresik.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek