Szánkókat előkészíteni, hóágyúzzák a játszódombokat Szolnokon

Megosztás

Már hóágyúzzák Szolnokon a Várkonyi téri dombokat. A cél, hogy a hétvégére szánkózásra alkalmas legyen a terep.

Sajnos nincs hó, de az önkormányzat mindent megtesz azért, hogy a szánkózást kedvelő szolnokiak kedvében járjon. Hóágyút hozattak, amit most be is üzemeltek a szokásos helyen, a Várkonyi téri domboknál.

A környezetet már előkészítették, a dombok aljánál kifeszítették a hálókat, amik megakadályozzák, hogy bárki is kicsúszhasson a közeli úttestre. Beüzemelésre vár a büfé is. Egyszóval minden adott a szórakozáshoz.

Mint megtudtuk, minden az időjárástól függ. Ha kicsit is melegszik az idő, akkor abba kell hagyni a hóágyúzást mert nincs értelme neki. A hó elolvad.

A hóágyúzást rendületlenül folytatják, remélve, hogy sikerrel jár a művelet, és kellemes kikapcsolódásban lehet részük a szolnoki szánkózást kedvelőknek.

Elindult a hóágyúzás a szolnoki Várkonyi téri domboknál. A “hócsinálást” az időjárás függvényében végzik. Ha egy fok alatt marad a hőmérséklet,… | By Szol24 | Facebook

Elindult a hóágyúzás a szolnoki Várkonyi téri domboknál. A “hócsinálást” az időjárás függvényében végzik. Ha egy fok alatt marad a hőmérséklet,…

Kapcsolódó cikkek