Törökszentmiklóson lesz látható Besenyő Pista bácsi, azaz Laár András

Megosztás

Törökszentmiklóson láthatja a közönség februárban Laár András Na mi van? címet viselő humoros estjét az Ipolyi Arnold Közművelődési Központban.

„A Társulat életében lezárult egy korszak, hogy egy újnak adjon helyet. András kollégánk szólóban folytatja tovább karrierjét, ehhez, természetesen, sok sikert kívánunk neki, mi hárman pedig úgy döntöttünk, hogy együtt folytatjuk tovább” – írta 2022 augusztusában a L’art pour l’art Társulat a közösségi oldalán.

Egykori ikonikus szereplőjét, Laár Andrást, aki még ikonikusabb karakterével, Besenyő Pista bácsival százezreket szórakoztatott, 1986 és 2022 között láthatták a társulattal. Szólókarrierjének egyik fontos állomása, önálló estje ezúttal Törökszentmiklósra érkezik.

Természetesen Laár ezúttal is Besenyő Pista bácsi karakterébe bújik, akit először a Vastyúk is talál szeget című televíziós műsorban formált meg először 1991-ben.

A jegy.hu adatai szerint szépen fogynak a jegyek, az első sorokban már alig akad szabad szék, de a hátsó részeken még bőven találnak helyet az érdeklődők.

Kép: Instagram.com/laarandras

Kapcsolódó cikkek