Ezek voltak a Szol24 legolvasottabb cikkei 2023 utolsó negyedévében

Megosztás

János bácsi, akinek 94 évesen nem hosszabbították meg a jogosítványát, a barbershop, ami igazából drogdepóként üzemelt Kisújszálláson, a MÁV és a folyamatos problémái, felgyulladt jászsági trafóállomás: ezeket a cikkeket olvasták a legtöbben a Szol24-en 2023 utolsó negyedévében!

Felfordult az élete: 62 év vezetéssel a háta mögött bement a háziorvoshoz és már úgy jött ki, hogy nem hosszabbították meg a jogosítványát – A tavalyi év legolvasottabb cikke toronymagasan a 94 éves János története lett, akinek májusban lejárt jogosítványának érvényességi ideje. Ezért még áprilisban elgurult kocsijával a háziorvoshoz, ahol kellemetlen meglepetés érte, ugyanis nem hosszabbították meg a vezetői engedélyét.

A barbershop volt a drogdepó Kisújszálláson, a fodrász a feleségén kívül a szeretőjét is beszervezte – Családi vállalkozásként működött a kábítószerbiznisz, írtuk októberben. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) debreceni egysége nemrég felszámolta az illegális üzletet. Egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei férfifodrász a gyanú szerint havi keresetét dílerkedéssel egészítette ki. A drogterjesztésbe beszervezte a feleségét, az anyósát, de még a szeretőjét is.

A MÁV ismét kritikán aluli napot zárt a szolnoki vonalon – Maradt a bosszankodás, a dühöngés október elején is. Hiába szerepel a menetrendben, a legtöbb kimaradó járatnál meg sem indokolja a MÁV, miért marad ki, egyszerűen csak nincs. Amikor egymás után kettőnél játsszák ezt el reggel, az külön élmény az utasoknak.

Súlyosabb a jászsági áramkimaradás, mint gondolták – Leégett egy trafóház Jászberény külterületén, emiatt október ötödike kora délután óta nem volt áram a Jászkunság jelentős részén. Rengeteg települést érintett a kimaradás, a helyreállítás hosszabb időt vett igénybe, mint eleinte gondolták. A televízió- és internetszolgáltatás is huzamos ideig akadozott.

Az üzemzavar kezdetekor közel 25 ezer fogyasztó maradt áram nélkül, természetesen a szakember egyből hozzákezdtek a probléma elhárításához, de nem lehetett mindenhol gyorsan megoldani az ellátást.

Kép: police.hu

Kapcsolódó cikkek