A szolnoki kistérségben végzett munkát ismerték el

Megosztás

A szolnoki kistérségben végzett több éves önzetlen és áldozatkész munkáját ismerték el több szakembernek is a szolnoki városházán tartott ünnepségen. Szabó Márton vehetette át a Pro Caritate-díjat.

Több éves önzetlen és áldozatkész munkája elismeréséül oklevelet Kelemen Renáta, a Zagyvamenti Integrált Központ közösségi gondozója, Tóta Géza Lászlóné, a Besenyszögi Központ nagykörűi terápiás munkatársa, Nagy Noémi, a martfűi telephely szociális gondozója és ápolója, valamint Pinkócziné Majzik Éva, a Humán Szolgáltató Központ családsegítője vehetett át.
A Pro Caritate-díjat a társulás Egyesített Szociális Intézményének műszaki csoportvezető-helyettesen, Szabó Márton kapta.

Mint azt Szalay Ferenc, a társulás elnöke mondta:

“A kistérségi együttműködések szerepe egy ideje felértékelődött a régióban, ugyanis a személyes ismeretség, a közös gondolkodás miatt jobban tudjuk segíteni az itt élő embereket. A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulásának irányítói szerint közös érdek, hogy ne csak kapjunk, adjunk is az országnak, a nemzetnek.

Ha valami nem jó, azt hallgassuk meg, javítsuk ki, mert ez viszi előre városunk és a környező települések életét.

A jelenlegi helyzetben néhány évre biztosan szükség lesz arra, hogy a gazdasági helyzet “kiegyenesedjen”, de a közösség itt azért dolgozik, hogy ez mihamarabb megtörténjen. Ehhez viszont olyan emberekre van szükség, akik átérzik, hogy együtt, kemény munkával ez is sikerülni fog. Ilyenek azok az emberek is, akiket ma díjaztunk.”

Forrás: Szalay Ferenc és Szolnok Tv Facebook

Fotó: Szalay Ferenc Facebook

Kapcsolódó cikkek