Ismét nagy torlódás volt a szolnoki Tisza-hídon, pedig most nem is történt lezárás

Megosztás

Különleges és egyben nagyon balszerencsés eset miatt óriási dugó alakult ki a hídon, pedig a város még ki sem heverte a napokban történt munkavégzés miatti lezárást.

A legtöbben nem is értették, miért állt be ismét a forgalom Szolnokon a hídon, de Csaba megadta a választ erre az egyik helyi közlekedési csoportban. “A Tisza hídon a körforgalom felé egy nő kiszállt az autóból és gyalog indult el. Emiatt van torlódás.”

Természetesen azonnal meg is indult a kommentözön:

“Ilyenkor érdemes lenne azért megkérdezni, hogy mégis mi a pitypang van – és ha műszaki hiba, akkor segíteni eltolni egy olyan helyre, ahol nem akadályozza a forgalmat – de ez túl emberi lenne.” “…lehetne, de ha a tulaj kiszáll, és elsétál…mi a búbánatot lehet kezdeni? Erőszakkal húzzák vissza…?”

Elakadásjelzőt nem használt, de gyorsan jött a torlódás, mert nagyon rossz helyen állt meg az autó. Az információk szerint technikai hiba lépett fel. “Voltam arra. Autómentő vitte el, egy Renault volt, valószínűleg elektromos baj lehetett.”

Valamikor három óra körül érkezett meg az autómentő, a helyszíni információk szerint elektromos hiba lépett fel (ez magyarázza azt is, miért nem tette ki a hölgy a vészvillogót), ami miatt az autó beadta a kulcsot az egyik legrosszabb helyen. Ezek nem a szolnokiak napjai, mert a hétvégén ismét hídjavítás következik, amitől természetesen nem várhatunk semmi jót, ami a közlekedést illeti.

Kapcsolódó cikkek