Kiválóan futottak katonáink

Megosztás

A Szolnokról rajtoló Bicogó maraton elnevezésű versenyre idén is több százan neveztek, akik közel 44 kilométer megtétele után érkeztek meg a tiszasülyi célba. Ott ajándékokkal és finom ebéddel várták őket a szervezők. A maraton során akár futva, akár kerékpárral, vagy mindkét módon lehet versenyezni. A versenyen katonák is részt vettek, jó eredménnyel.

A Tiszasülyért Egyesület szervezésében 18. alkalommal rendezték meg a különleges sporteseményt, amelyen a Magyar Honvédség katonái több módon is részt vállaltak. A kötöttváltású két tagú versenyszámban a helikopterdandár repülőműszaki zászlóaljánál szolgáló katonái remek időeredménnyel a dobogó második fokára állhattak fel.

Az ezüstérmes „H-145M Ground Maintenance” párost Nagy Sándor zászlós és Murvai Dániel főtörzsőrmester alkotta.

Csapatversenyben szintén a repülőműszaki zászlóalj nyolcfős formációja (Szekrényes Máté százados, Weszelovszky Viktor zászlós, Illés Marcell őrmester, Molnár Gergő, Palásti Petra hadnagy, ifj. Pócsik Péter, Faragó-Szűcs Eszter hadnagy, Pócsik Péter százados) ugyancsak az előkelő másodikhelyen ért célba.

A kötöttváltású négyfős versenyszámban a helikopterdandár állományából a Kisnémet László alezredes, Beregi Balázs őrnagy, valamint dr. Beregi László és Kardos Géza összeállítású csapat (képünkön) a negyedik helyezést érte el.

Forrás: MH Kiss József 86. Helikopterdandár – hivatalos oldal

Kapcsolódó cikkek