Átadták Cegléden a városi sportcsarnokot, az első meccs pénteken lesz benne

Megosztás

Hivatalosan is a megújult sportcsarnokban lesz a bajnoki kézilabda mérkőzés Cegléden. Ezt közölte Cegléd hivatalos közösségi oldala. A sportcsarnok műszaki átadása ma volt.

Hivatalosan is a megújult ceglédi Gál József Sportcsarnokban lesz a pénteken 18 órakor kezdődő NB I/B-és felnőtt férfi kézilabda bajnoki mérkőzés – tájékoztatott a klub közösségi oldalán.

Ez azt is jelenti, hogy a nagyközönség számára először lehet elfoglalni a lelátón a helyeket.

Mint írták: a vezetőség döntése alapján – és a szegedi baki kijavításának reményében – a DEAC ellen ingyenes lesz a belépés a meccsre! A helyszínen lesz lehetőség vásárolni éves bérletet. A klub arra kér mindenkit, hogy érkezzen időben. Kapunyitás 17 óra 15 perckor lesz.

A mai napon egyébként megtörtént a Gál József Sportcsarnok műszaki átadása – tájékoztatott közösségi oldalán Csáky András polgármester. A városvezető bejegyzésében úgy fogalmazott: elhárult minden akadály az elől, hogy az építtető sportegyesületek a város részére átadják az újjávarázsolt sportlétesítményt. Hivatalos átadó szeptember 30-án, a Sportok Éjszakáján várható.

Fotó: Szokolai Attila

Kapcsolódó cikkek