Ceglédbercelen álomesküvőt tartottak

Megosztás

Ceglédbercelen kelt egybe Palvin Barbara és Dylan Sprouse. Az első ruha egy Vivienne Westwood, a második egy Lorenzo Serafani, a harmadik pedig egy MERO volt Palvin Barbara és Dylan Sprouse szombati esküvőjén. Az eseményen volt pálinkázás és magyar zene is – derül ki a Vogue cikkéből, amit a Telex.hu idézett.

Palvin és Sprouse körülbalül hat évvel ezelőtt találkoztak először, amikor egy rendezvényen a modell betolakodott a színész elé a sorba. Amikor Sprouse szóvá tette ezt, ő megkérdezte: „Mi vagy te, egy hotdog-árus?” Jókedvű beszélgetés kezdődött, majd később telefonszámot cseréltek. Palvin ezután hónapokig nem válaszolt a színész üzeneteire, de miután csetelni kezdtek, egészen Kínáig ment az első randira, ahol Sprouse éppen forgatott.

Innetől kezdve már felgyorsultak az események, ezek csúcsa volt az esküvő. A házzasságkötés az albertirsai templomban volt, az esküvő pedig a Palvin család ceglédberceli birtokán.

Erről számolt be a Vogue, amit a Telex.hu, de a Blikk.hu is idézett.

Száztizenöt vendégünk volt, mert sok ember van, akikkel törődünk, és azt akartuk, hogy mindannyian ott legyenek– mondta a menyasszony boldogan.

Forrás: Telex.hu és Blikk.hu

Kapcsolódó cikkek