Nem volt válogatós a tiszaföldvári tolvaj, dinnyét és ventilátort is lopott

Megosztás

Tiszaföldváron követett el lopásokat egy helyi férfi. Volt, hogy dinnyére, máskor csokira éhezett, de árgus szemekkel figyelte a lezáratlanul hagyott járműveket is.

Egy tiszaföldvári lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. augusztus 15-én hajnalban a város belterületén leparkolt, ám lezáratlanul hagyott lassú járműből eltulajdonított egy autósrádiót, egy ventilátort, továbbá több használati tárgyat. Bejelentést követően a tiszaföldvári rendőrök két órán belül elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Az eltulajdonított értékeket Tiszaföldvár epreskerti részén, a bozótosban találták meg.

A 26 éves gyanúsított nem ismeretlen a rendőrök előtt, hiszen több bűncselekmény is van a rovásán. Tiszaföldváron egy családi házból június 28-án görögdinnyéket gurított el, július 24-én pedig egy lezáratlanul hagyott gépjárműből tulajdonított el értékeket. Nem tétlenkedett a fiatalember augusztusban sem, ekkor az egyik helyi üzletben befalt két tábla csokoládét, több tábla édességet pedig a ruházata alá rejtett, azonban a biztonsági őr megakadályozta, hogy távozzon a boltból. A terhére rótt bűncselekményeket egyesített eljárásban vizsgálják a rendőrök.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság négyrendbeli lopás vétség elkövetése miatt nyomoz.

Kapcsolódó cikkek