Remek ötlet, avagy hogyan lesz egy szürke lépcsőházból érdekes látnivaló?

Megosztás

Kiváló és ötletes fotóval lepte meg a Szolnokon hallottam Facebook-csoport követőit Ferenc Márton Nagy. A fiatalember egy teljesen hétköznapi, szürke lépcsőházból varázsolt érdekes látványosságot. A szolnokiak tetszését azonnal el is nyerte az alkotás.

A fotó ugyanis alkotás. Nem a valóságban világítottak így a lámpák, ahogyan a képen is látható. Márton ugyanis egy kicsit trükköt és számítógépes technikát alkalmazott. Ám a látvány valóban látványosra sikeredett!

A Szolnokon hallottam csoportban közzétett fotó azonnal sokak tetszését nyerte el. Csakhogy a Boldog Sándor István körúti lépcsőházhoz (a Háda mögött) tartozó társasházban senki sem tudott róla, hogy így világított volna valaha is a koszlott lépcsőház. A társasházkezelőnél is érdeklődtünk, ott látták is a felvételt, viszont ott sem tudták megmondani, mi is történhetett.

Nos, Mártonnal beszélve kiderült, hogy a számítógépes technikát vette igénybe ahhoz, hogy kicsit kiszínezze a szürke valóságot. Lapunk érdeklődésére elmondta, hogy “elhúzta” a színeket, így született meg a kék-vörösben pompázó lépcsőház. Lebuktam, ismerte el Márton nevetve.

Amit senki sem bán, hiszen így tette a szürkeséget érdekessé és okozott örömet több facebookozónak.

Úgy tűnik, sokan vevők erre a fajta látványosságra, ezek alapján esetleg mást is kiszínezhetne a szürke Szolnokon a hamar népszerűvé vált Márton.

Forrás: Szolnokon hallottam Facebook

Kapcsolódó cikkek