Vasárnapig tart a Barkas Vándortalálkozó Jászberényben – videó

Megosztás

A négynapos rendezvény felénél járunk, a szombati és a vasárnapi programok is vonzóak. Aki szereti a retrót, itt a helye, már a helyszín neve is sokatmondó.

Jászberény, Lehel hűtőgépgyári strand a helyszín.

A Barkas Vándortalálkozót már minden érdekelt nagyon várta, augusztus 11. és augusztus 13. között rendezik meg Jászberényben, már csütörtök óta tart.

Az idei Barkas találkozón is számos olyan tevékenység és rendezvény várja a vendégeket, amelyek minden korosztálynak és érdeklődési körnek tetszenek. A helyszínen különféle étel- és italárusok is működnek majd, amelyek rengeteg frissítői lehetőséget kínálnak a résztvevőknek. Az idei Barkas Vándortalálkozóra minden közösségi jármű tulajdonosa jelentkezhetett, beleértve a veterán és klasszikus autókat, motorokat és egyéb egyedi járműveket.

A résztvevőknek előzetesen regisztrálniuk kellett az eseményen való részvételhez, és bizonyos részvételi feltételeknek is meg kellett felelniük, mint például a biztosítás igazolása és az érvényes jogosítvány. Izgalmas programkínálatával és gyönyörű helyszínével a 2023-as Barkas Vándortalálkozó minden bizonnyal emlékezetes esemény lesz minden látogató számára. (via Programod.hu)

V. Jubileumi BARKAS Találkozó 2023.08.11-13. /Jászberény, Lehel Strand/

Regisztráció járművel érkezőknek: https://forms.gle/7eWMw4BQdRRmk9Hk6 Információk: Facebook – “Barkas Vándortalálkozó.” csoport Szervezők: Barkas B1000 Magyar Klub Animáció: Horváth Dorottya

Kapcsolódó cikkek