Tartálykocsis teherautó karambolozott egy személyautóval a 4-es főúton

Megosztás

Törökszentmiklós és Fegyvernek között történt a baleset, a sofőrök könnyű sérüléseket szenvedtek és kórházba szállították őket.

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főúton Törökszentmiklós és Fegyvernek között, ahol egy bitument szállító tartálykocsis teherautó frontálisan ütközött a vele szemben Szolnok irányába haladó személygépjárművel – számolt be az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Katasztrófavédelem.

Mint írják, az esethez csütörtök délután 13:50-kor riasztották a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szolnoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Törökszentmiklósi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóit, akik négy gépjárművel és összesen 15 fővel érkeztek a helyszínre.

A kiérkezést követően a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányítása mellett, a műszaki mentésben részt vevő tűzoltók áramtalanították a két gépjárművet, ellenőrizték a tartálykocsi állapotát, és a szállítmány azonosításának idejére a helyszín biztosítása mellett részt vettek a forgalom irányításában.

A balesetben a tehergépjármű tartálykocsija megrongálódott, azonban szivárgás nem volt tapasztalható rajta. A balesetben a két gépjármű vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, a sérülteket a mentők kórházba szállítottak.

A műszaki mentés idejére a forgalom félpályás útlezárás mellett haladhatott tovább.

Kapcsolódó cikkek