Nincs pénz eltemetni Ferit, akit megvertek, majd felakasztva találták meg

Megosztás

A napokban megdöbbentő videó látott napvilágot, amin az volt látható, hogy egy fiatalembert ütlegelnek, rúgdosnak. Még egy nő is beszállt a lincselésbe, karján egy kisgyerekkel. Az áldozatot később felakasztva találták meg. Pénz nincs az eltemetésére.

Mint azt megírtuk, borzasztó eset történt Jászberény Neszűr részében: egy 27 éves fiatalembernek nyoma veszett azok után, hogy brutálisan összeverték. Ferenc holttestét két nappal később egy fára akasztva találták meg. Annak ellenére, hogy a rendőrség kizárta az idegenkezűséget, az áldozat családja biztos benne, hogy a szerettük nem magától dobta el az életét.

Most a közösségi oldalon az édesanya arra kért mindenkit, hogy ha lehet adakozzon a számára, mert nincs pénze eltemetni a fiát.

Ezt írta:

“Szasztok az agyonvert fiam és álitolagosan aki fel akasztota magát . Temetésével kapcsolatban szeretnék minden ojan embertöl segitséget kérni aki velünk együt tud érezni.ugy nézki a dolog hogy a hejzetünk kilátástalan szegény körülmények közöt élünk és meg látásom szerint nem tugyuk ösze szedni a temetkezés költségét szeretném eltemetni tisztenségben és ebben kérnék segitséget aki tud az segitsen .kártya tulajdonos .banya klaudia 11773456-01993165 aki tud az erre a számla számra külgye elöre is köszönöm”

Kapcsolódó cikkek