Brutális balesettel kezdődött a hét: hárman meghaltak, köztük egy gyermek

Megosztás

Meghalt három ember egy hétfő reggel, nem sokkal 8 óra utáni balesetben az M86-os autóúton Rábakecöl térségében, az autóút Szombathely felé vezető oldalát lezárták – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

A közlemény szerint egy lengyel rendszámú teherautóba rohant bele hátulról egy szintén lengyel személyautó. A balesetben a személygépjárműben utazó férfi és nő, valamint egy gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Egy másik gyermek súlyosan megsérült, őt mentőhelikopterrel viszik kórházba – írták. A helyszín közelében teljes útlezárás van érvényben, a terelés rendőri irányítás mellett folyik.

A Blikk.hu azt írta a 24.hu alapján, hogy az autóban egy lengyel család ült, és egy 31 éves férfi, egy 29 éves nő és egy négyéves kisfiú vesztette életét a balesetben. Az autóban ülő egyéves kisfiú az, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba – tudta meg a 24.hu.

Mogyorósi Tünde, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a lapnak azt mondta, hogy a baleset vélhetően azért következett be, mert a teherautó defektet kapott, és a mögötte érkező autó pedig a hirtelen fékező járműbe rohant.

A múlt hét sem telt el tragédia nélkül. Vasárnap este két autó ütközött a 22-es főúton, ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek.

MTI

Balassagyarmat, 2023. június 19. Balesetben összeroncsolódott személygépkocsik a 22-es fõúton Balassagyarmat közelében 2023. június 18-án. A frontális ütközés következtében ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. MTI/Komka Péter

Nyitókép: Egy nyaralásra igyekvő lengyel család járt szerencsétlenül Fotó: 112press.hu

Kapcsolódó cikkek