A Szolnokról elköltöző Kis Grófo bemutatta új luxusházát, jött is a hozzászólások áradata

Megosztás

Ebben többségben voltak a szitkozódó, negatív kommentek, volt, aki a Várba küldte volna inkább lakni a zenészt. Természetesen azért bőven akadtak olyanok is, akik sok sikert és boldogságot kívántak az új lakóhelyen.

Kis Grófo és családja eldöntötték, hogy Szolnokról Biatorbágyra költöznek egy nem is akármilyen luxuslakásba.

Az énekes korábban a Borsnak beszélt arról, hogy milyen ház várhatja majd őket. Természetesen mindhárom gyerkőcének saját szobája lesz, sőt egy medence is várja majd őket. Egyébként, ha minden az eredeti tervek szerint alakul, a Kis Grófo família már rég beköltözhetett volna, de vannak csúszások általában egy építkezésnél.

A lapnak azt is elmesélte, hogy mindenféle flanctól próbálják megóvni a házat és egy letisztult, egyszerű otthont álmodtak meg maguknak. Azt nem lehet tudni, hogy a saját monogramokkal ellátott bútorok, esetleg a gyönyörű masszázsmedence is belefér-e ebbe, esetleg menet közben változtak az elképzelések.

Az biztos, hogy Kis Grófo úgy döntött, hogy a Tények Plusz stábjának megmutatja az új rezidenciájukat. És hogy mi a ház jellemzője?

Ez nagyon grófos stílus! Speciálba!

mondja Kis Grófo.

A csatorna videójából kiderül az is, hogy szökőkút is működik majd a sztár biatorbágyi házánál.

Több se kellett a Facebook népének. Záporoztak a kommentek és azt tapasztaltuk, hogy elsősorban negatív hozzászólások érkeztek. Hogy miért, az nem egyértelmű. Volt, aki egyenesen úgy fogalmazott, hogy Kis Grófo: „még a végén király lesz”. Jött egy netező, akit kiborított a bulibáró „speciálba” kifejezése.

Többen a VÁRBA küldték volna a zenészt, de szerencsére érkeztek szép számmal olyan hozzászólók is, akik sok boldogságot és sikert kívántak a családnak.

Kapcsolódó cikkek