Szúnyoghálónak támaszkodott a kisfiú, így esett ki a negyedikről

Megosztás

Kizuhant egy hétéves kisfiú egy negyedik emeleti lakás ablakából Cegléden. Először egy parabola antenna, majd egy bokor tompította a becsapódást. A fiút súlyos sérülésekkel mentőhelikopterrel szállították Budapestre. Utólag kiderült, szúnyoghálónak támaszkodott, ami vele együtt kidőlt.

Mint már beszámoltunk róla, vasárnap délután kiesett egy hétéves kisfiú egy negyedik emeleti panellakás ablakán Cegléden. Mintegy 12 métert zuhant, csoda, hogy túlélte a balesetet. A kisfiú, a szomszédok szerint, szüleivel volt otthon. Feltehetően egyedül játszott a szobában, amikor felmászott az ablakba neki dőlhetett a szúnyoghálónak, ami vele együtt kiszakadt és a mélybe zuhant. Először parabola antenna tompította a becsapódást, majd egy bokor, amire ráesett a kisfiú. Úgy tudni, az egyik ott élő nő vette észre a kizuhant gyereket, miután teregetett a teraszon.

Ő hívta a mentőket és szólt a szülőknek is. A környéken élők már csak a hozzátartozók jajveszékelésére figyeltek fel. Nyilatkoztak a Tényeknek.

A környéket pillanatok alatt ellepték a mentők és a rendőrök. A kisfiú combcsonttörést szenvedett, felmerült a belső sérülések lehetősége is, végül mentőhelikopterrel szállították gyermektraumatológiai osztályra.

A rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen indított eljárást, foglalkozáskörében elkövetett veszélyeztetés miatt.

Forrás: tények.hu

Képünk illusztráció

Kapcsolódó cikkek