Egy egész kezdőcsapatnyi játékos lép le Karcagról

Megosztás

Az NB III Keleti csoportjában 7. helyen végző Karcagtól tizenegy játékos biztosan távozik a nyári átigazolási időszakban, írta az nb1.hu.

A csapat vezetőedzője, Csillag László a szoljon.hu-nak elárulta, hogy Tóth Márk, Misák Sándor, Virág Ákos, Éles Zoltán, Nagy Zoltán, Csúri Bence, Nagy Norbert, Juhász Martin, D’Urso Giuliano, Gyönyörű Gergő, Pap Zsolt és Tóth Gábor sem marad az együttesnél, így jelenleg hét tagból áll az együttes, ám az átigazolási időszak június 15-én kezdődik, így érkezőkről csak ezt követően tudnak beszámolni.

„Folynak a tárgyalások, nyolc játékossal szinte már megegyeztünk, de még korai lenne neveket mondani – a szakmai stábban is lesznek változások. A hónap közepén elkezdjük a felkészülést, 23-án pedig már edzőmérkőzést is játszunk a Mezőkövesd első csapatával. Kizárólag jobb, de legalábbis erős ellenfelekkel szeretnénk mérkőzni a folytatásban is, ezek a találkozók szolgálhatják ugyanis igazán a fejlődésünket” – mondta.

A Karcag csapata új stadiont kap, az új komplexum 2024-es átadása miatt a következő tavaszig Tiszafüreden játssza hazai mérkőzéseit.

Forrás: nb1.hu

Fotó: kisvardafc.hu

Kapcsolódó cikkek