Egy pékségnél bukkant fel a medve, ahonnan rengeteg muffint zsákmányolt – videó

Megosztás

A dolgozók érthető módon megijedtek, amikor árupakolás közben megjelent a medve. Nemigen lehetett elijeszteni, ameddig magához nem vett egy hatalmas csomag muffint, amit el is fogyasztott.

Szétkergette a pékség dolgozóit, majd betolt egy doboz muffint egy Connecticut állambeli fekete medve. Az avoni pékség dolgozói épp sütiket pakoltak egy szállítófurgonba, mikor megjelent a medve.

WPRI 12 on Twitter: “🧁 This hungry black bear barged into the garage of a Connecticut bakery on Wednesday, helping itself to 60 cupcakes. Read the full story: https://t.co/tHqC1h3jRp pic.twitter.com/xIfwZZHGrL / Twitter”

🧁 This hungry black bear barged into the garage of a Connecticut bakery on Wednesday, helping itself to 60 cupcakes. Read the full story: https://t.co/tHqC1h3jRp pic.twitter.com/xIfwZZHGrL

A pékség tulajdonosa először üvöltésével akarta elijeszteni a medvét, majd miután látta, hogy az újra meg újra visszajön, sőt rátámad, jobbnak látta odébb állni. Végül dudálással sikerült elijeszteniük.

Az államban közel 1200 fekete medve él, akik gyakran látogatják meg a környékbeli városokat. Úgy tűnik sütit is gyakran lopnak, hiszen legutóbb a Connecticut állambeli pofátlan medvéről olvashattunk, aki tönkretette a 2 éves Cyrus születésnapi buliját, és felzabálta az összes muffint. (Guardian)

Nemcsak külföldön kell tartani medvék felbukkanásától, mivel Észak-Magyarországon bizonyítottan több medve is kószál.

Kapcsolódó cikkek