Ezek lesznek a legjobb gyereknapi programok Szolnokon

Megosztás

A hétvégén ünnepeljük a gyerekeket, ebből az alkalomból az egész városban színes programok várják a családokat. Ráadásul nem csak a hónap utolsó vasárnapján találhatunk könnyed kikapcsolódást; már pénteken is érdemes felkeresni néhány közeli helyszínt.

Május 28-án a Tiszaligeti Turisztikai és Szabadidőközpontban ingyenes rendezvényre várják a családokat. Délelőtt kutyás bemutató és a Dalma Dance Club szórakoztatja a legkisebbeket, majd délután olyan fellépők érkeznek, mint Opitz Barbi, az Animal Cannibals és Nemazalány. Mindeközben finom falatok, vidámpark, lufi és vattacukor teszik teljessé az élményt.

A Széchenyi városrészben, a Zöld Ház előtti téren már pénteken elkezdődik az ünneplés. A Nyárindító gyereknapi party névre keresztelt program május 26-án délután 4 órakor táncbemutatókkal indul, majd gyermekkoncerttel folytatódik. A nap zárásaként a Smart zenekar lép színpadra. További információ ITT.

A RepTár sem maradhat ki a vasárnapi csődületből. Vasárnap 10 órától egészen 18 óráig várják a kiránduló családokat és ezen a napon a 14 éven aluli gyermekeknek díjmentes belépővel, valamint ajándék léggömbbel kedveskednek.

A Felső Szandai rétre is érdemes kilátogatni május 27-én. Lesz kisállat-simogató, pónilovaglás, mazsorett bemutató és egy izgalmas ügyességi pálya. 11 órára pedig két népszerű influenszerrel találkozhatnak az érdeklődők, Szabyest és Makovics Tina érkezik. További információ ide kattintva érhető el.

Kapcsolódó cikkek