A budapesti férfi olyat tett, amire a kisúji rendőrök is felkapták a fejüket

Megosztás

A rendőrök őrizetbe vettek egy 25 éves férfit, akinek Kisújszálláson elkövetett gépkocsifeltörések, bolti lopások és egy kerékpár eltulajdonítása is a terhére róható.

Gépkocsifeltörésről tett bejelentést a rendőrségre egy kisújszállási lakos május 23-án reggel, miszerint aznapra virradóra az utcán parkoló gépkocsija ablakát ismeretlen betörte, de az autóból nem hiányzik semmi.

A rendőrök az adatgyűjtés során elszámoltattak egy budapesti lakost, akit az éjszaka folyamán a helyszín közelében igazoltattak. A férfi nem volt ismeretlen számukra, mivel május 22-én három helyi boltból is lopott, ami miatt aznap már gyanúsítottként kihallgatták.

A 25 éves férfi elismerte a bűncselekményt, továbbá elmondta, hogy lopta a nála lévő kerékpárt, amivel éppen az utcán közlekedett, mikor elszámoltatták a rendőrök.

A lezárt kétkerekű jármű lakatját pedig egy másik feltört gépkocsiból eltulajdonított eszközzel távolította el. Abból a gépkocsiból 10.000 forint értékben vitt el különböző tárgyakat, melyeket a jogsértőnél megtaláltak és lefoglaltak.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vételéről határoztak és előterjesztést tettek letartóztatására

A Karcagi Rendőrkapitányság hat rendbeli lopás miatt folytat eljárást.

Két kocsiban is kárt tett a férfi, aki biciklit is lopott

Kapcsolódó cikkek