Beázik a sürgősségi osztály várója, igen élelmes megoldást találtak – videó

Megosztás

Mondhatnánk, csak egy átlagos magyar közkórház állapotát láthatjuk esős időben. De a biológiai hulladéktároló vödrök segítségül hívása külön pluszt ad a történetbe.

Az ellátás profi, a körülmények korántsem azok, derült ki a Nyugat.hu egyik, a szombathelyi Markusovszky kórház sürgősségi osztályát megjárt olvasójának beszámolójából. Mert bár az orvosok és ápolók profin, gyorsan és ügyesen végzik a munkájukat, a plafonról csorog a víz a beázás miatt – írja a 444.hu.

Hogy a becsorgó víz ne képezzen tócsákat, a kórház leleményes munkatársai vödrökkel fogják fel azt. Történetesen biológiai hulladék tárolására szolgáló tárolókban.

A Nyugat.hu szerint nem ez az első eset, hogy beázik a 2007-ben átadott, 2,5 milliárd forintból, részben uniós támogatással három év alatt felújított sürgősségi, 2018-ban is történt már ilyen. A kórház most sem válaszolt a megkeresésre.

Beázik a Markusovszky kórház. Olvasói videó

Ha tetszett a videó és támogatnád a munkánkat, itt megteheted: https://tamogatas.nyugat.hu/ Itt követhetsz minket: Weboldal: https://www.nyugat.hu/ Facebook: https://www.facebook.com/nyugathu Instagram: https://www.instagram.com/nyugat.hu/ YouTube: / nyugathu Podcast: https://www.nyugat.hu/rovat/podcast

Kapcsolódó cikkek