Kunhegyesen reptették meg Szandit

Megosztás

Nagyon élvezte a helikopteres repülést Kunhegyesen Szandi, azaz Pintácsi Alexandra. A kétszeres EMeRTon-díjas magyar énekesnő, aki máig a legfiatalabb platinalemezes előadó Magyarországon, egy családi napra érkezett a városba, ennek alkalmából nyílt lehetősége repülni.

Az énekesnő azt írta közösségi oldalán, hogy tavaly a Nagykun-Hús Kft. karácsonyi partiján ismerte meg Szegedi Sándort, a cég tulajdonosát.

Szerinte elsősorban neki köszönhető, hogy ugyan több százan dolgoznak a kunhegyesi cégnél, mégis nagyon családias a hangulat. Annyira jól sikerült az a fellépés, hogy a napokban a családi rendezvényükön ismét színpadra lépett.

Mint írta:

“A jó hangulatú buli után helikoptereztünk egyet! Már a felszállás pillanatában éreztem, hogy ez bizony nem sétarepülés lesz. Vittem magammal a telefonomat is. Vettem egy nagy levegőt és úgy döntöttem, hogy előre, a pilóta mellé ülök. Szeretnétek látni a felvételt?”

És meg is mutatta, íme:

Adrenalin függőként hatalmas élmény volt egy helikopter fülkéjében elöl ülve átélni a zuhanást! Szerettem volna ezeket a pillanatokat Veletek is… | By Szandi hivatalos oldala | Facebook

14K views, 854 likes, 104 loves, 50 comments, 47 shares, Facebook Watch Videos from Szandi hivatalos oldala: Adrenalin függőként hatalmas élmény volt egy helikopter fülkéjében elöl ülve átélni a…

Kapcsolódó cikkek